Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus

Yrittäjä - kehitä yrityksesi kilpailukykyä!

Oppisopimus sopii hyvin myös yrittäjälle. Voit joko kehittää omaa osaamistasi ja yrityksesi liiketoimintaa tai lisätä henkilöstösi ammatillista osaamista.

Yrittäjä – oppisopimuskoulutuksen kautta voit

  • kehittää uuden yrityksen liiketoimintaa
  • vahvistaa ja kehittää omaa yrittäjyysosaamistasi
  • kehittää ja vahvistaa omaa ammattitaitoasi
  • kouluttaa jatkajan yrityksellesi yrittäjä- tai sukupolvenvaihdostilanteessa

Yrittäjänä voit suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. Erityisesti yrittäjyyteen painottuvia tutkintoja ovat yrittäjän ammattitutkinto ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, mutta voit suorittaa myös oman yrityksesi toimialaan liittyvän tutkinnon.

Tueksesi tarvitset mentorin, jonka tehtävänä on ohjata ja auttaa sinua eteenpäin omaa kokemustaan hyödyntäen. Mentor tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, kannustaa ja antaa puolueetonta ja kriittistä palautetta. Samalla kehityt yrittäjänä ja kehität yritystäsi. Sopivan mentorin voit löytää omista verkostoista yrityksesi ulkopuolelta. Mentorin yritykselle maksetaan tästä työstä koulutuskorvausta, jos koulutuksen järjestäjä ja mentor-yrittäjä arvioivat, että koulutuksesta aiheutuu mentor-yritykselle kustannuksia. Koulutuskorvauksen määrä sovitaan tapauskohtaisesti.

Muiden oppisopimusopiskelijoiden tavoin myös yrittäjä on oikeutettu opintososiaalisiin etuihin eli ansionmenetyksestä koituvaan päivärahaan sekä matka- ja majoituskorvaukseen.

Yrittäjänä voit myös palkata itsellesi työntekijän oppisopimuksella!

Mitä seuraavaksi? Ota yhteyttä!

UUTINEN 07.03.2018
Parasta palvelua -kehittämisohjelma Lue lisää
TAPAHTUMA 09.03.2017
TID Business Forum Lue lisää
BLOGI 10.01.2017
Mihin koulutusta tarvitaan? Lue lisää
Menestystarinat

Tarinoita oppisopimuskokemuksista

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö sinulle kysymyksiä?