Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus

Erilaisia merkonomitoteutuksia

Erilaisia merkonomitoteutuksia

Liiketalouden perustutkinto, eli merkonomikoulutus on nyt entistä monipuolisempaa. Tarjoamme Edupolin kanssa kaksi uudenlaista koulutusta, jotka vastaavat nykyisen työelämän vaatimuksiin ja tarpeisiin paremmin. Toinen niistä on digipainoitteinen liiketalouden perustutkinto, jossa tietotekniikan perusteet tukevat kaupallisia merkonomin opintoja. Opintoihin voi sisällyttää mm. sosiaalisen median haltuunottoa ja tutustua verkkokauppatoimintaan. Lähipäivien lisäksi opintoihin sisältyy oppimistehtäviä, verkkoluentoja sekä verkkomateriaaleja.

Toinen uusista koulutuksistamme on liikunta- ja hyvinvointipainoitteinen liiketalouden perustutkinto. Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät esim. urheiluseurassa. Koulutuksen myötä urheiluseuran taustojen hoitaminen sujuu entistä sujuvammin ja ammattitaitoisemmin. Lähipäivien lisäksi opintoihin sisältyy oppimistehtäviä, verkkoluentoja sekä verkkomateriaaleja.

Näiden lisäksi meillä on koulutustarjonnassamme myös liiketalouden perustutkinto kauneudenalan lisäopinnoilla sekä liiketalouden perustutkinto muodin alan lisäopinnoilla.

Lisätietoja ylläolevista koulutuksista antaa asiakasvastaava Leena Sihvonen, puh. 0400-563 714.