Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus

Nuorten aikuisten osaamisohjelma - NAO

Nuorten aikuisten osaamisohjelma - NAO

Oletko alle 30-vuotias ilman peruskoulun jälkeistä tutkintoa?

Oppisopimuksella voit opiskella Nuorten aikuisten osaamisohjelmalla ammatilliseen tutkintoon!

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan suorittamiseen yksilöllisemmällä tuella. Saat myös apua opintojesi aloittamiseen ja suunnitteluun. Oppisopimuksella valittavanasi on yli 370 eri tutkintoa!

Nuorten aikuisten osaamisohjelman opinnot suunnitellaan yksilöllisesti ja ne toteutuvat koulutuksesta riippuen päivä- tai iltaopintoina. Oppisopimuksella opiskelet tutkinnon työpaikalla ja käyt tietopuolisissa opinnoissa oppilaitoksessa.

Opintojen ja tutkinnon suorittamisen suunnittelu lähtee meidän ohjaamana opiskelijan ja työnantajan tarpeista – koulutuksella vastataan tulevaisuuden osaamistarpeisiin.

Oppisopimuksella opiskelun voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Opiskelijalla tulee olla oppisopimusopiskeluun soveltuva työpaikka sillä sekä opiskelu että tutkinnon suorittaminen tapahtuvat pääasiallisesti työtä tehden. Työpaikkaohjaaja ohjaa työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja toimii opiskelijan tukihenkilönä opintojen aikana. Oppisopimusopiskeluun kuuluu myös tietopuolisia opintoja oppilaitoksessa.

Oppisopimus-opiskelijalle koulutus on maksutonta 58 euron tutkintomaksua lukuun ottamatta.

Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta www.opso.fi

Ota yhteyttä;
Asiakaspalvelu
0400 360 731
oppisopimus@opso.fi

Petri Simander
040 705 9637
petri.simander@opso.fi