Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus

Opiskelijoiden taidonnäytteitä syksyn inspiroivimmassa muotinäytöksessä 6.10!

Opiskelijoiden taidonnäytteitä syksyn inspiroivimmassa muotinäytöksessä 6.10!

Itä-Uudenmaan oppisopimuskeskus järjesti syksyn Inspiroivimman muotinäytöksen kauppakeskus Lundissa Porvoossa. Tunnelma oli mitä parhain ja kauden trendit tulivat näyttävästi esille!

Trendit ja uusimmat muodin tuulet nähtiin muotinäytöksessä, jonka toteutuksesta vastasivat luovat ja innostuneet opiskelijat Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymästä. Mallien kampauksista ja ehostuksista vastaavat Amiston hiusalan kolmannen vuoden opiskelijat ja kauneusalan toisen vuoden opiskelijat. Ryhmien opettajina toimivat Satu Merimaa ja Marika Vihervuori.  Liiketalouden perustutkintoa Edupolissa suorittavat oppisopimusopiskelijat puolestaan stailasivat näytöksen mallit. Paikalla näytöksessä oli myös Edupolin merkonomikouluttaja Mari Siivonen, joka kertoi, että vuosi sitten alkaneeseen koulutukseen on yhdistetty muoti- ja pukeutumisalan erikoistumisopintoja ja stailauksesta vastaavat opiskelijat työskentelevät oppisopimuskoulutuksen aikana muotialalla eri tehtävissä. Mallit olivat Taidetehtaan tanssikoulun kasvatteja.

Muotinäytös liittyy Lundin kauppakeskuksen 20-vuotisjuhlavuoteen ja Lundi oli vahvasti mukana näytöksen suunnittelussa kauppakeskuksen liikkeiden kanssa. Näytöksen juonsi valovoimainen Henna Ilmonen.

Näytöksessä kuultiin myös oppisopimuskoulutuksen uusimmista tuulista ja opiskelijoiden kokemuksia oman osaamisensa kehittämisestä. ”Opiskelijamäärämme oppisopimuskoulutuksessa ovat nousseet reilusti kuluneen vuoden aikana” kertoo oppisopimusjohtaja Hanne Lehtinen. ”Erityisesti nuoret oppisopimusopiskelijat ovat löytäneet oppisopimuskoulutuksen mahdollisuudet ja myös uusia oppisopimustyönantajia on tullut lisää. Halusimme muotinäytöksenkin kautta tuoda alueellamme esille opiskelijoidemme taidonnäytteitä ja kertoa vanhemmille, tuleville opiskelijoille ja työnantajille näistä monista mahdollisuuksista” Lehtinen lisää.

Erittäin suuret kiitokset vielä kaikille yhteistyökumppaneille: Taidetehtaan Tanssikoulu , Kauppakeskus Lundi , Amisto, Porvoon ammattiopisto , Edupoli , S-Garden Porvoo , Sokos , Marks and Spencer , Cafe Picnic Porvoo, Dressmann ja KappAhl.