Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus

Future Cup Porvoo - hyvänmielen jalkapalloturnaus

Future Cup Porvoo - hyvänmielen jalkapalloturnaus

 

 Future Cup Porvoo kerää eri kulttuurit Kokonniemeen

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä Future Cup Porvoo on Itä-Uudenmaan hyvänmielen futisturnaus. ”Tavoitteemme on koota alueen toimijoita, opiskelijoita ja koulutuksesta kiinnostuneita yhteiseen tapahtumaan. Maahan muuttaneiden koulutusmahdollisuuksien ja työllistymisen tukeminen on yksi vuoden 2017 painopisteistämme”, kertoo oppisopimusjohtaja Hanne Lehtinen Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymästä. Turnaus järjestetään ti 16.5.2017, klo 12-15, Kokonniemen tekonurmella yhteistyössä Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, FC Futura Juniorien ja Itä-Uudenmaan Urheiluakatemian kanssa. Turnauksessa on pelaajia monikulttuurisesti Lapinjärveltä, Loviisasta ja Porvoosta. Myös Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän henkilöstö osallistuu turnaukseen Amis-joukkueellaan. Pelissä ei kuitenkaan tärkeintä ole voitto vaan MAHTAVA meininki!

Turnauksessa on mukana kahdeksan, pääsääntöisesti nuorista pelaajista koostuvaa joukkuetta. Turnauksen voittajajoukkueelle on tiedossa hieno pokaali. ”Jalkapallo on universaali laji ja turnaukseen on lähdetty innolla mukaan. Olisi hienoa, jos saisimme tästä jokavuotisen tapahtuman ja pääsemme ensi vuonna jännittämään kenelle pokaali seuraavaksi menee!" toivoo MAHTAVA-hankkeen projektikoordinaattori Hilkka-Leena Orava Itä-Uudenmaan oppisopimuskeskuksesta.

Kaikki lämpimästi tervetulleita kannustamaan! Lämmittely aloitetaan jo kello 11.30.

Yleisölle on tarjolla jalkapalloturnauksen jännityksen lisäksi taitokoululaisten pallotaiturointia ja lisäksi Kokonniemen hallin lounaskahvila Mickiksen palvelut ovat käytettävissä. Arvomme turnauksessa yleisön kesken kaksi laadukasta jalkapalloa.