Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus

Bjarne työelämäjaksolla isännöintitoimistossa

Bjarne työelämäjaksolla isännöintitoimistossa

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän työntekijät ovat lisänneet työelämäyhteistyötä tämän vuoden aikana. Jakson tarkoituksena oli tutustua omaan työhön liittyviin aloihin ja luoda verkostoja, sekä tutustua uusiin ihmisiin. Samalla toinen osapuoli on päässyt tutustumaan oppisopimuskoulutukseen. Tulevana syksynä koulutuskuntayhtymältä on lähdössä lisää työntekijöitä työelämäjaksolle.

Oppisopimuskeskuksen asiakasvastaava Bjarne Grönholm oli tutustumassa isännöitsijän työhön Reim-isännöinnissä Porvoossa. Työelämäjakson kesto oli kaksi viikkoa ja tänä aikana hän pääsi näkemään isännöinnin monia puolia ja yhteistyökumppaneita. Isännöitsijältä tarvitaan laaja-alaista osaamista ja työssä tulee kyetä tekemään nopeasti tärkeitä päätöksiä. Yhteistyötä tehdään sähkö- ja putkiasentajien, vakuutusyhtiöiden ja rakennusfirmojen kanssa.

Tulevaisuudessa yhteistyö oppisopimuskeskuksen ja Reim-isännöintitoimiston välillä voisi mahdollisesti olla yrityksen henkilöstön kehittämistä ja kouluttamista. Molemmat osapuolet suosittelevat työelämäjaksoa erilaisten yritysten työntekijöille, myös tutustuminen oman yrityksen sisällä on mahdollista.

”Työelämäjakson aikana opitaan ja kehitetään yhdessä!”